Arribem a la fi de l’actual legislatura.

Des del grup municipal de Junts per Capellades hem traslladat aquests darrers quatre anys al Ple de l’Ajuntament moltes propostes, demandes o queixes que la ciutadania ens ha tramès.
Algunes de gran relleu i altres per millorar la quotidianitat de la vida del poble.
Aquest darrer any per exemple denunciar la insuficiència de taules disponibles pels banyistes, el mal funcionament del semàfor de davant el poliesportiu, la necessitat de millorar la senyalització vial, per exemple, al carrer Divina Pastora o la de millorar la neteja de la via pública en general.
Altres de problemes de més relleu com el que ocasionen les okupacions, de tot tipus, d’immobles al nostre municipi. No ens sembla, que sigui la millor manera de posar solució a la problemàtica de l’habitatge o de disposar d’espais per la joventut capelladina.
En aquest sentit, hem tingut una posició diametralment oposada a la d’un govern d’ERC i CUP que en 8 anys de govern no han fet cap habitatge de tipus social al nostre municipi.
I en el mateix sentit, en 8 anys no han estat capaços d’obrir ni la passarel·la del Parc Prehistòric i han “inaugurat” un edifici de serveis i restaurant que ha estat sense ús durant aquests anys i que encara no han licitat per donar servei. Seguirem esperant.
Un govern, el d’ERC i la CUP que s’ha mostrat passiu davant l’obra de la infraestructura més gran i amb més impacte ambiental, que és l’ampliació de la carretera C-15. Temem que després de les ampliacions necessàries fins a Capellades, es convertirà en un coll d’ampolla mentre no s’ampliï en el seu pas pel nostre municipi.
I ningú planifica com haurà de ser en el futur, malgrat que des de Junts per Capellades demanem un projecte adequat als interessos de Capellades.

Hem proposat, amb èxit, a la resta de grups polítics municipals de convertir en zona de vianants la Plaça Sant Jaume i carrers 11 de Setembre Canaleta i d’Oló. La tranquil·litat dels vianants demostra que des de Junts per Capellades teníem raó davant l’escepticisme del grup d’ERC.
Val a dir, que també vàrem proposar peatonalitzar la Plaça Verdaguer, i el govern d’ERC i la CUP ha incomplert la proposta d’executar la proposta d’immediat i el mes de gener.

Finalment, els regidors del grup municipal de Junts per Capellades, Marcel·lí Martorell, regidor des de l’any 1999 i Jordi Xaubet, regidor en el període 2019-23, agraïm el suport i la confiança en aquests quatre anys dels electors i electores que ens han donat suport i de la ciutadania que ens ha traslladat la seves inquietuds i comuniquem que per un conjunt de raons personals i professionals els dos hem considerat de no tornar-nos a presentar en les properes eleccions del 28 de maig.

Visca Capellades i visca Catalunya!

Advertisement