Falten aproximadament 18 mesos per les eleccions municipals de maig de 2023. Així doncs, ja hem superat l’equador de l’actual legislatura.
Junts per Capellades és un partit de govern. La nostra vocació és de construir i ser un instrument útil per fer el poble que es mereixen els nostres fills i nets. La Capellades del present i el del futur.
En aquest mandat, ens ha tocat ser a la oposició. Malgrat això, la nostra vocació es manté inalterable i és per això que hem recolzat i reclamat a l’actual equip de govern un seguit de projectes, alguns del quals ja es van iniciar en anteriors equips de govern, en els que hi vàrem participar; rehabilitació de l’Ajuntament, el Parc Prehistòric, etc.
Hi també projectes com la reurbanització del c/ d’Oló i Plaça Sant Jaume, en el que vàrem recollir signatures de suport dels veïns durant l’anterior legislatura i també teníem en el nostre programa electoral.
Seguirem amb aquest tarannà positiu perquè tots som veïns i és el que convé a tothom.
Tanmateix, seguim denunciant tot allò que no encaixa en els nostres valors així com la defensa del conceptes del treball i de l’esforç, dels drets i les obligacions com dues coses sempre indestriables.
No ens agrada que les okupacions, a vegades recolzades per membres de l’equip de govern, siguin normalitzades per molt lloables que siguin els objectius. Aquesta no és la manera de dir als nostres joves i ciutadania que és així com es solucionen les seves necessitats.
A Junts per Capellades sempre hem estat amb el rigor en la gestió dels recursos públics. Hem recolzat destinar el “fons de tresoreria de l’Ajuntament” (estalvis que s’incorporen al pressupost municipal) a combatre els efectes de la Covid i a certes inversions generadores de riquesa, però l’equip de govern no ens tindrà al seu costat per gastar els estalvis generats entre tots els capelladins a despeses com ara festes. No només perquè ni ERC ni la CUP consulten a la resta de grups sinó també perquè volem que els recursos de tots siguin viables en el futur. No s’hi val gastar-s’ho tot en els propers 18 mesos.