Han passat quatre mesos des de les passades eleccions municipals. ERC les va guanyar i Junts per Capellades va treure un mal resultat; motiu de felicitació als primers i de reflexió per les sigles que representem. Si volem governar ho volem per transformar Capellades i tenim quatre anys per endavant per trobar les persones i les idees per fer-ho possible.

Mentrestant farem oposició. Cal dir, que des d’ERC no ens han donat cap altre opció, doncs ni tant sols ens han traslladat cap conversa per possibles acords de govern o suports sense coalició. La opció d’ERC era i és governar amb la CUP o governar sols. Estratègicament no ens sembla positiu per Capellades; li resta iniciativa a l’Ajuntament i possibilitats en tant que Junts per Catalunya governa al Consell Comarcal, a la Diputació i la Generalitat.

De moment, la nostra opció serà la de mantenir bones formes amb l’equip de govern però serem més contundents com a oposició del que ho vàrem ser els darrers quatre anys. Els hi serem més exigents.

El nou govern ha començat molt fluix. A una velocitat que en termes de trànsit seria penalitzada per ser excessivament baixa. No veiem que l’alcalde i els regidors de l’equip de govern, després de 100 dies, tinguin el ple control de les seves àrees. No s’albira cap projecte de poble, quelcom que a nosaltres ens preocupa molt.

Espais com la Bassa, el cementiri o l’Hort de la Vila es veuen bruts i deixats.

Per altra banda, portarem el nostre programa electoral, que va rebre el suport de més de 480 capelladins/es, per bandera. Amb l’objectiu d’implementar-lo, compartir-lo i negociar-lo amb la resta de grups.

I finalment ens posem a disposició dels capelladins/es per recollir les seves inquietuds i propostes per la millora del nostre poble i de les necessitats de les seves persones.