El president del Partit Demòcrata dóna total recolzament a la candidatura capelladina

 

El passat dissabte 4 de maig Junts per Capellades va presentar públicament la llista electoral per concórrer a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Encapçala la llista de Junts per Capellades el regidor i exalcalde entre el 2011-15, Marcel·lí Martorell. S’incorpora com a número dos el jove i enginyer informàtic, Jordi Xaubet, els segueixen l’actual regidora i enginyera geòloga i de camins, Elisabet Serret.

També s’incorpora l’administrativa i lligada a entitats associatives capelladines Joana Sánchez en el lloc número quatre, la segueix en cinquè lloc l’actual regidora i diplomada en relacions laborals, Susana Olivares, en el sis Anna Gabarró, treballadora del sector paperer, en el set s’incorpora el capelladí d’adopció i també informàtic Dídac Grande, en el vuit l’actual regidor i informàtic Eduard Iglesias i els segueixen Marc Rosell, Carme Portela, Laura Bázquez i tanquen l’excalcaldessa Ana Mª Sánchez i l’exalcalde Ignasi Azcón.

Després de la presentació de la llista, Martorell va definir el trets del programa amb la necessitat de “prioritzar Capellades” i “reiniciar Capellades”. Davant d’un municipi que es troba aturat, necessitem un govern municipal que prioritzi els canvis de millora per solucionar els problemes que els capelladins consideren prioritàries; solucionar els problemes de neteja, les mancances en el sistema d’il·luminació pública, la promoció econòmica, etc.

 

Només Junts per Capellades suposa l’alternativa real, segura i útil a un govern actual encapçalat per la CUP.