Primer com a grup municipal de CiU, després del PDECAT, en aquest mandat 2015-19 hem donat suport a totes les iniciatives del govern municipal que hem considerat positives per Capellades. Ho hem fet sempre amb un tarannà col•laboratiu i constructiu. Desafortunadament, hem trobat a faltar moltes més iniciatives que mai s’han dut a terme i que han donat una falta d’ambició al govern encapçalat per la CUP.
La posada en marxa del Parc Prehistòric, la rehabilitació de la Casa de la Vila, la renovació d’uns carrers cada vegada més malmesos, desenvolupar la zona industrial,. que no són cap prioritat per la CUP. El resultat és un municipi que ha perdut iniciativa i perd competitivitat en qualsevol dels aspectes.
Un poble que veiem progressivament més brut i deixat; abocaments incontrolats a la cinglera del Capelló, carrers bruts, zones verdes deixades, etc. Un Capellades que no ens agrada i no el volem així.
Un alcalde i alguns regidors que ja els està bé atraure okupacions d’inmobles amb els conseqüents problemes veïnals, d’estil de societat i amb un efecte crida que han provocat.
Places que han esdevingut aparcaments i carrers on no s’aplica l’ordenança de convivència.
El poble necessita un canvi d’orientació. En aquest sentit, des de JUNTS PER CAPELLADES treballem per constituir una candidatura renovadora i amb ganes de donar-li la volta a la situació.
Volem sobretot UN POBLE MÉS NET, més endreçat, més atractiu i amb més iniciativa. Volem que Capellades torni a ser Capellades.

 

19_JxCap01
IMG-20190323-WA0037