Sí a l’ampliació de la carretera però no a qualsevol preu

 

Junts per Capellades impulsarà al·legacions a l’ampliació de la carretera C-15 donat el fort impacte visual i ambiental al seu pas pel congost del Capelló.

Junts per Capellades vol fer els següents aclariments:

  1. L’ampliació de la C-15 ens sembla imprescindible per a la comunicació de Capellades, l’Anoia i el conjunt de Catalunya donat que ens comunica amb el centre del país i amb la costa i pel creixent volum de trànsit rodat.
  2. L’ampliació de la C-15 ha de ser un factor de millora en la seguretat viària i de desenvolupament econòmic de la regió del Penedès-Anoia.
  3. Tanmateix, on més afecta donades les condicions orogràfiques, és al terme municipal de Capellades, un dels més petits en extensió de Catalunya.
  4. L’ampliació de la C-15 suposa un fort impacte ambiental i visual al seu pas pel congost del Capelló, a Capellades.
  5. L’ampliació de la C-15 pot afectar greument la projecció cultural i turística d’una zona d’alt interès arqueològic. És per això, que des de Junts per Capellades plantegem iniciar un període d’estudi i consens de com realitzar aquesta ampliació.
  6. Junts per Capellades plantejarà allargar el període d’al·legacions de 30 dies, que coincideix en bona part en període festiu i nadalenc, ja que impossibilita un accés, una reflexió i un estudi del projecte presentat pel Departament de Territori.
  7. Junts per Capellades impulsarà accions des de l’Ajuntament de Capellades i des d’altres instàncies per consensuar una ampliació de la C-15 que respongui millor als interessos de Capellades.

 

La carretera C-15 al seu pas per Capellades
Nota: La carretera C-15 al seu pas per Capellades