El passat dijous 29 de novembre Junts per Capellades va celebrar el seu sopar anual de la mà del diputat al Congrés de Diputats, Carles Campuzano. Aquest va reivindicar el paper dels partits polítics a l’hora de gestionar la diversitat d’opinions i la pluralitat de les societats. Així com la feina feta pels govern de l’aleshores CiU i del PDeCAT.

L’actual portaveu del grup municipal demòcrata i proper cap de llista de Junts per Capellades, Marcel·lí Martorell, va reclamar l’orgull de la feina feta pels anteriors govern de CiU a la vila i de “no sols aguantar posicions, sinó anar amb moral de victòria a guanyar les properes eleccions” per formar un govern per dur a terme projectes concrets i treure Capellades de l’actual immobilisme.

Respecte els propers mesos, Junts per Capellades organitzarà uns panells de discussió i debat al voltant de l’Urbanisme i Territori, Política General, Economia local i Promoció cultural i esportiva.
I finalment, pel que fa a la política general de país, Martorell va reivindicar la necessitat de reagrupar el centre ampli del país a mode de nova aliança nacional catalana on l’actual Partit Demòcrata actuï com a pilar o pal de paller.