L’existència del Partit Demòcrata i Junts per Catalunya té més sentit que mai. Tant és així que, el passat dijous dia 15 de novembre, vam assistir a la inauguració de la nova seu comarcal de l’Anoia i local d’Igualada del Partit Demòcrata – Junts per Catalunya i la Joventut Nacionalista.

L’acte va comptar amb una nodrida presència política i institucional amb el president del partit, David Bonvehí, l’ex-vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, la consellera igualadina d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, l’alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, el president comarcal del partit i alcalde de la Pobla, Santi Broch i el nou president local del partit a Igualada, Daniel Roig.

La nova seu de l’agrupació de l’Anoia, situada a l’Avinguda Barcelona amb el carrer d’Òdena, té la intenció d’estar a prop dels ciutadans i, tal com va dir Bonvehí fent una similitud entre el local estrenat i el que representa el partit, ser un espai “a peu de carrer, transparent i un lloc on debatre i prendre decisions”.