El mandat 2015-19 s’està acabant. Primer com a CiU i ara com a PDECAT, els quatre regidors/es hem fet una oposició lleial i constructiva; en dues ocasions ens hem abstingut en els pressupostos i també hem contribuït a la posada en marxa del “porta a porta” amb la ferma convicció que hi ha temes que s’han de consensuar i treballar entre tots.
Tanmateix, tant la CUP com ERC no tenen un projecte clar del Capellades del 2025. Excepte dos desafortunats lavabos a Casa Bas, hi ha una congelació general de projectes; Parc Prehistòric, l’edifici de l’Ajuntament, el polígon de La Barquera, l’arranjament de carrers, etc,.  O ha fet l’ullet a la okupació d’alguns immobles. El govern actual ha significat una aturada de qualsevol projecte que vagi definint el nostre poble. I en tot cas, ha estat incapaç d’implementar-ne cap en aquests quatre anys.
Capellades no pot aturar-se i necessita, tal com ho fan altres municipis, anar bastint i fent realitat un futur necessari. Un futur que no passi per ser un pur i simple poble dormitori.
És així com independents, militants del Partit Demòcrata, de la Joventut Nacionalista, simpatitzants i antics militants de Convergència Democràtica, que estem preparant una nova candidatura de JUNTS PER CAPELLADES, per a reiniciar i reinventar Capellades. Liderar un nou equip de govern perquè els projectes socials, econòmics i urbans es posin en marxa a partir del proper any 2019.