Junts per Capellades realitza el primer panell dedicat a les polítiques ambientals i de sostenibilitat

El passat dijous 25 d’octubre en el marc del Saló Rosa de La Societat La Lliga de Capellades es va realitzar el primer panell de debat i intercanvi d’idees adreçat a fer un programa electoral per la candidatura de Junts per Capellades a les eleccions municipals de maig de 2019.
En aquesta ocasió la sessió va girar al voltant de les polítiques de sostenibilitat i medi ambient; recollida d’escombraries, l’increment del reciclatge, l’eficiència energètica, l’impacte de l’ampliació de la C-15, l’ús de biomassa, etc.

Van ser convidats el Director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Mª Tost, un dels pioners i precursors dels sistema de recollida porta porta a Catalunya. També en Ricard Vizcarra com a president del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

Junts per Capellades seguirà organitzant panells adreçats a diferents àmbits convidant professionals independents, alguns d’ells vinculats amb Capellades, que podran aportar elements d’objectivitat i novedosos per debatre i construir propostes en positiu i de canvi. Qui ho desitgi podrà enviar les seves propostes a info@juntspercapellades.cat .

Junts per Capellades agrupa persones independents, de la Joventut Nacionalista de Catalunya, militants del Partit Demòcrata i persones provinents de l’antiga Convergència a Capellades que volen crear una candidatura alternativa a la dels partits de l’actual govern capelladí per fer un canvi que realitzi un govern millor i més efectiu.