Primer com a grup municipal de CiU, des del febrer com a Partit Demòcrata hem optat per ser l’alternativa al govern. Som i fem una oposició constructiva i propositiva. En tots els Plens fem precs, interpel•lacions i sobretot, propostes. Suaus en les formes i durs, si cal, en el fons.
En el pressupost municipal del 2017 hem aconseguit introduir-hi un nou lluernari pel polisportiu per ampliar el temps amb llum natural, l’estudi i millores en l’enllumenat públic de Capellades que necessita de millores de sostenibilitat i de la xarxa que l’actual equip de govern ha aturat.
Hem fet altres propostes que ni la CUP ni ERC han acceptat; compra de nous escenaris homologats pels actes festius i d’ús per entitats, la compra de l’immoble del Passeig Miquel i Mas 13-15-17 per futures instal•lacions de l’escola pública, seguir amb el canvi progressiu de barana no escalable a la Ronda del Capelló iniciada per anteriors governs, passos ferms per peatonalitzar el c/ d’Oló i fer l’inventari de béns municipals, entre d’altres.
Ens preocupa l’estat creixent de deixadesa i falta de neteja tant de vials com de les zones verdes del poble i que Capellades també comenci a ser un referent del fenomen okupa, a vegades amb una total tolerància per part de la CUP. Tot plegat no ajuda a fer de Capellades un municipi de qualitat i on tots tinguem els mateixos drets i obligacions.

Nota: Article publicat a la revista municipal Casa de la Vila núm XX

 

okupacions.jpegImatge: Exemples d’immobles okupats a Capellades