Aquest darrer mes de gener de 2017 els regidors del grup municipal del PDeCAT (Partit Demòcrata) han recollit més de quaranta signatures entre els veïns del carrer d’Oló de Capellades per demanar el seu recolzament en la remodelació d’aquest vial, bàsicament per millorar l’actual alt nivell d’inseguretat.

img_20170207_083820_2

El cas és que actualment no hi ha ni “ordre ni concert” en la circulació de vehicles, doncs hi ha vehicles que van en qualsevol direcció. Fins el punt de malmetre alguns dels habitatges, impossibilitar la sortida d’alguns dels garatges dels seus veïns i posant en perill els vianants en un carrer que teòricament és peatonal.
En aquest sentit el PDeCAT demanem:

  1. Tornar a peatonalitzar el carrer d’Oló.
  2. La instal·lació de sistemes per impedir la circulació de vehicles, tant pel C/d’Oló, com des del C/ pare Bernardí i des del Passeig Miquel i Mas al mateix C/d’Oló.
  3. Establir la direcció única que sempre hi ha hagut i només per la circulació dels propis veïns (D’acord com estableix l’actual senyalització però amb un altíssim grau d’incompliment)
  4. Contactar amb els servidors (Google, TOM-TOM, etc. ) per tal que no indiquin als conductors el seu pas pel C/ d’Oló en contra direcció.
  5. Condicionar el ferm i les voreres del C/Oló per facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda tal i com s’ha fet al C/ Sant Francesc.

 

En la negociació del pressupost de l’any 2017 que l’equip de govern encara no ha elaborat, el grup municipal del PDeCAT incidirà per incloure una partida específica pel C/ d’Oló.

Finalment, el Partit Demòcrata demana una actuació urgent de cara al caos actual en la circulació de vehicles.

collage1